Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

ИРПС осъществява мониторинг над държавните институции, за да гарантира наличието на прозрачност и добро управление в полза на гражданското общество.

slide

ИРПС развива дигитални инструменти, които подпомагат участието на гражданите в процеса на вземане на решения.

slide

ИРПС обучава независими наблюдатели над изборния процес в България и разработва нови дигитални технологии, които гарантират честността на изборите.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

ЗА НАС

Институт за развитие на публичната среда е неправителствена организация, подпомагаща политическите и социални промени в България в полза на гражданското общество. Институтът работи за увеличаване на гражданското участие в управлението, ограничаване на влиянието на парите в политиката, подсигуряване на честен изборен процес, борба с проявите на корупция и злоупотребите с власт.

 

 

Чрез нашата дейност се стараем да защитаваме високи стандарти на откритост и почтеност в държавното и местно управление, в сферата на политиката и в съдебната система на България. Създаваме и поддържаме нови дигитални инструменти за отчетност, които подтискат политическата демагогия и нереалистични обещания. Застъпваме се за алтернативни политики

в полза на гражданското общество. 

 

Вижте Мисията на ИРПС.