/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

ГАЛЕРИЯ

Основна галерия на ИРПС

article image
1 5 6 7 8 10 Ива - новото попълнение на нашия екип получава магистърска степен по МО ИРПС наблюдава изборите за членове на Висшия Съдебен Съвет Екипът от независими наблюдатели на Института за развитие на публичната среда извърши наблюдение на изборите в Кюстендил. Сигналите за нарушения бяха публикувани в реално време в социалните мрежи Дискусия „Европейски фондове, прозрачност, граждани”, организирана от Института за развитие на публичната среда (ИРПС) и Институт Отворено общество – София. 17.11.2011 Дискусия „Европейски фондове, прозрачност, граждани”, организирана от Института за развитие на публичната среда (ИРПС) и Институт Отворено общество – София. 17.11.2011 Кръгла маса: „Защо трябва да бъдат коригирани изборните правила или има ли научени уроци от последните избори?” – част от екипа по проекта Кръгла маса: „Защо трябва да бъдат коригирани изборните правила или има ли научени уроци от последните избори?” – част от екипа по проекта Конференция – „Развитие на доброволческа мрежа за предоставяне на социални услуги на територията на Столична община”