/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

НОВИНИ

ИРПС с институционален грант

article image

От 1 юли 2011г. Институт за развитие на публичната среда с подкрепата на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа (CEE trust), започна реализацията на проект “Програма за развитие и устойчивост на основните приоритети на Институт за развитие на публичната среда”. Проектът е 15-месечен, като неговата цел е да гарантира устойчивост на развитието на ИРПС, чрез:

 

  • Подсилване на оперативното, институционалното и програмно развитие на института;
  • Обновяване на стратегията за набиране на средства на организацията;
  • Подобряване на взаимодействието на ИРПС с институциите, медиите, НПО и гражданските групи;
  • Увеличаване на влиянието на Института в социалните мрежи.