/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

НОВИНИ

Институт за развитие на публичната среда помогна за представянето на българската страна по отношение на „Участие на гражданите на ЕС в демократичното функциониране на Съюза”

article image

Институт за развитие на публичната среда помогна за представянето на българската страна по отношение на „Участие на гражданите на ЕС в демократичното функциониране на Съюза”, която да бъде включена в годишния доклад на Европейската агенция за фундаментални права (FRA).

 

Документът (на английски) може да намерите ТУК.