/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

НОВИНИ

Конституционният съд на Република България конституира ИРПС, като заинтересована страна по делото за касиране на президентските избори

С определение на Конституционния съд на Република България на 24.11.2011г. Институтът за развитие на публичната среда е конституиран, като заинтересована страна по Конституиционно дело №11/2011г. Делото е образувано по искане на 71народни представители от 41-вото Народно събрание, които оспорват избора на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова за президент и вицепрезидент на Република България.

 

Със становището на Институт за развитие на публичната среда и на другите заинтересовани страни, можете да се запознаете на страницата на Конституционния съд както и на нашия сайт - Граждански форум за честни избори.