/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

НОВИНИ

Изборите в числа - Пресконференция на Институт за развитие на публичната среда

article image
Предсрочни избори 2013 -
Заключения на Институт за развитие на публичната среда от
от мониторинг върху дейността на институциите и наблюдение на изборния процес

Пресконференция
София Прес, 27 май 2013г, 13 ч.

 

* Какви са заключенията от наблюдението на изборите в България и чужбина - организация на процеса, институционални реакции и нарушения?


* Какво „говорят" числата - активност, тежест на един мандат, невалидни бюлетини, даренията в кампанията, наблюдатели и др. ?


* Избори и социални медии - имаше ли изненади?


Информацията, представена от Институт за развитие на публичната среда на днешната пресконференция, може да намерите тук: 

Препоръки на Институт за развитие на публичната среда за подобряване на изборния процес и промяна в законодателството

Доклад "Изследване върху поведението на политическите партии в социалните медии по време на парламентарните избори 2013 г."

Презентация "Изследване върху поведението на политическите партии в социалните медии по време на парламентарните избори 2013 г."Цялата пресконференция можете да изгледате от тук: