Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Закрила - онлайн инструмент, представящ систематизирана институционална информация за бежанците в България.

slide

За честни избори - “crowdsourcing” инструмент, представящ карта на нарушенията в изборния процес в България, базиран на платформата Ушахиди, който стартира работа за президентските и местните избори през 2011 г.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

НОВИНИ

Евроизбори 2014 – заключения от граждански мониторинг върху кампанията и изборния ден

Евроизбори 2014 – заключения от граждански мониторинг върху кампанията и изборния ден


На 20 юни в БТА Институт за развитие на публичната среда представи заключенията от гражданския мониторинг върху кампанията за Евроизбори 2014 г. и независимото наблюдение на изборния ден.
Прочети още...
Пресконференция на ИРПС - 31.01.2014

Пресконференция на ИРПС - 31.01.2014


На 31 януари 2014 г. в БТА Институтът за развитие на публичната среда организира пресконференция на тема “Kакво е „новото – старо“ в Изборния кодекс?”
Прочети още...