/> Институт за развитие на публичната среда
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

НОВИНИ

Институт за развитие на публичната среда изследва на терен обществените нагласи за следващите местни избори


През април 2011 г. екипът на Институт за развитие на публичната среда проведе 23 интервюта в общините Петрич, Созопол и Казанлък.
Прочети още...

На 31 януари от 14 ч. в хотел „Радисън”, Институт за развитие на публичната кръгла проведе кръгла маса, на която се обсъдиха:


Ролята и приносът на ВСС за изпълнение на показателите в областта на съдебната реформа, борбата с корупцията и организираната престъпност от Механизма за сътрудничество и проверка; ...
Прочети още...

Информационната система за управление и наблюдение на средствата от структурните инструменти на ЕС в България - дискусия


На 6-ти октомри 2010 г. в Министерски съвет на България се проведе фокус-група за обсъждане на демо-версията на системата за предоставяне на публична информация на ИСУН...
Прочети още...

ИЗБОРИ ЗА ПРОДАН или СМЪРТТА НА МЕСТНАТА ДЕМОКРАЦИЯ


Пресконференция на Институт за развитие на публичната среда
Прочети още...
Институт за развитие на публичната среда започна реализацията на нови общественозначими проекти

Институт за развитие на публичната среда започна реализацията на нови общественозначими проекти


Институт за развитие на публичната среда започна реализацията на три нови проекта по теми значими за българското общество.
Прочети още...

Екипът на Институт за развитие на публичната среда изследва на терен "смъртта на местната демокрация"


Изследователски екип на ИРПС провежда поредица от интервюта с местните политици, представители на бизнеса, НПО и медиите в пет български общини - Созопол, Несебър, Казанлък, Сандански и Петрич.
Прочети още...
"Под един покрив - Пътеводител за живота в етажната собственост" вече е на пазара

"Под един покрив - Пътеводител за живота в етажната собственост" вече е на пазара


Книгата бе представена по повод честванията на Европейския ден на съседа в община Монтана и район Лозенец на Столична община.
Прочети още...