/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ

Отворен парламент

article image

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни, структурирани в конкретни профили на депутатите, проследявайки връзките им с публичния и частния сектор и тяхната парламентарна дейност. Блогът “Отворен парламент - граждански гласове” - е част от платформата и се стреми да води дебата за употребата на отворени дани в гражданската журналистика. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на законодателната и изпълнителната власт в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.