/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Закрила - онлайн инструмент, представящ систематизирана институционална информация за бежанците в България.

slide

За честни избори - “crowdsourcing” инструмент, представящ карта на нарушенията в изборния процес в България, базиран на платформата Ушахиди, който стартира работа за президентските и местните избори през 2011 г.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ

Проект:“Скандалът “Красьо от Плевен” или защо ВСС загуби битката с корупцията в съдебната система"

Цел: Постигане на по-висока степен на публичност, прозрачност и отчетност в дейността на Висшия съдебен съвет, чрез осъществяването на граждански контрол върху изпълнението на задълженията на Висшия съдебен съвет, свързани с превенцията и борбата с корупцията в съдебната система.


Място:
София


Продължителност:
8 месеца (март 2010 - ноември 2010)


Донор:
Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe
e-mail: d.baruh@ceetrust.org