/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ

Програма за развитие и устойчивост на основните приоритети на Институт за развитие на публичната среда

article image

Цел: Устойчивост и подсилване на експертния капацитет на организацията; подсилване на оперативното, институционалното и програмното развитие на Института; обновяване на стратегията за набиране на средства; подобряване на взаимодействието с медиите, увеличаване на влиянието на Института в социалните мрежи; развиване на връзките с институциите и другите неправителствени организации, мрежи от неправителствени организции и граждански групи.


Място: София и страната


Продължителност: 15 месеца (юли 2011 - септември 2012)


Донор: Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe
e-mail: d.baruh@ceetrust.org