/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Закрила - онлайн инструмент, представящ систематизирана институционална информация за бежанците в България.

slide

За честни избори - “crowdsourcing” инструмент, представящ карта на нарушенията в изборния процес в България, базиран на платформата Ушахиди, който стартира работа за президентските и местните избори през 2011 г.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ

Граждански мониторинг на програмата за релаизация на стратегия за борба с корупцията в съдебната система

article image

Цел: Осъществяване на независим граждански мониторинг върху изпълнението на програмата за борба с корупцията в съдебната система. Изработен е доклад за изпълнението на всяка мярка от програмата и са дадени конкретни препоръки на Висшия съдебен съвет на РБ-я за по-ефективна борба с корупцията в съдебната система.

 

Можете да изтеглите изготвените документи по проекта от тук.


Място:
София 


Продължителност:
януари 2006 - юни 2006


Донор:
Американската агенция за международно развитие (USAID)
Посолство на САЩ, ул. “Козяк” #16, София 1407, България
Телефон: (359 2) 937-5101
Факс: (359 2) 939-5791