/>
Language iconEnglish

ИНСТИТУТ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПУБЛИЧНАТА СРЕДА

Следвайте ни:
facebook twitter youtube rss
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ КОНТАКТИ
slide

Отворен парламент е онлайн платформа за независим анализ на данни за дейността на народните представители и законодателния процес. Блогът е независима онлайн медия, предоставяща информация за работата на властите в страната, разследвания на институционални злоупотреби и защитаваща публичния интерес.

slide

Аз гласувам е интерактивен инструмент, който разяснява на гласоподавателите правата и задълженията им, изборните процедури - крайни срокове, отговорни институции, подаване на жалби и сигнали.

slide

Платформата Избирателите предоставя на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната.

ВИДЕО

ИНТЕРНЕТ ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ

Избирателите

article image

Платформата цели да предостави на потребителите механизъм за съчетаване на изборни и социално-демографски данни за населението в страната, както и за тяхното “онагледяване” на географска основа. Инструментът е насочен към различни професионални групи (държавни служители, академичната общност, разследващи журналисти, граждански активисти и др.), които имат интерес към изследване на политическото поведение на гражданите и дългосрочните фактори, които биха могли да му повлияват.
Инструментът е създаден така, че да улеснява максимално проследяването на различни тенденции и трендове на публичното управление и представянето на различните областни профили наред с нуждите на гражданите, които живеят в тях.